Akciók

Farecla G10 Finom Polírozószer Polírvíz (0,5L)

Farécla G10
Új termék

8 206 Ft‎

A termék elfogyott

Becsült szállítási határidő:

Mai rendeléssel: 2020. 04. 07. -  2020. 04. 09. között

- +

 
További információk
Farecla G10 Finom Polírozószer Polírvíz (0,5L)  

Jellemzői: 500 ml töltőtérfogatú, szilikonmentes, vizes bázisú, sűrű folyadék állagú finom polírozószer.

Előnyei: Kézi/gépi alkalmazásra kifejlesztett anyag, elsősorban gyári bevonatok és teljesen átkeményedett MS bevonatokra, levegőn száradó festékekre, lakkokra. Ideális választás enyhe karcokra, sötét színű felületek második lépéseként, hologram-nyomok eltávolítására.

Alkalmazása: Gépi alkalmazásakor, használata a PF jelű, fekete polírszivaccsal, (F-14, F-30, F-35) vízzel nyirkosítva, történik. Polírozás megkezdése előtt a felületet meg kell tisztítani a szennyeződésektől. Ha szükséges, zsírtalanítson. A polírszivacsot a munka előtt mossa ki tiszta folyóvíz alatt, majd a gépre csatlakoztatva pörgesse ki a fölösleges vizet. A felületre kenjen fel kevés políranyagot. Javasolt fordulatszám kezdetben 1500-1800 f/perc, a felületre helyezett gépet indítsa el, ne a levegőben pörgesse fel a gépet. A korong laposan legyen a felszínen. Ha polírozás közben kezd a korong "letapadni", némi tiszta vizet lehet (extrém körülmények között) a felületre permetezni. Az esetlegesen szétfröccsenő anyag nedves kendővel letörölhető, az eszközök (polírkorongok) csapvíz alatt elmoshatóak. Szermaradék, pl viasz-bevonat, réteg, a felületen nem marad. Sokan használják átmenetek (pl "C" oszlopon) permetködének eldolgozására.

Kézi alkalmazása esetén puha polírkendővel, egyenes vonalú mozgással használja (ne körkörösen). A dörzsölés irányát rendszeresen változtassa meg.

.

Írd meg véleményed

Farecla G10 Finom Polírozószer Polírvíz (0,5L)

Írd meg véleményed

 
Részletes leírás(0)

Még senki nem írt véleményt a termékről.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés