Akciók

Szállítási InformációkGLS FUTÁRSZOLGÁLAT
 

1 munkanapos szállításSMS és E-mail értesítésKedvező díjak 

A webáruházban megrendelt termékek házhozszállítását a GLS futárszolgálata végzi.  Az aktuális szállítási díjat a termék ára, mérete és súlya határozza meg, és a vásárlási folyamat során automatikusan kerül kiszámításra. 

 

 

 

INGYENES SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZEGEDEN

Személyes átvétel

A szállítási költséget Szeged belterületén történtő megrendelés esetén cégünk átvállalja, így Szeged bármely pontján ingyenesen veheti át a terméket. A raktáron nem lévő, előrendelésre érkező termékek esetében az átvétel legkorábbi időpontját előzetes egyeztetés alapján tudjuk meghatározni. 

 

 

Üzletünk címe és nyitva tartási ideje


 

SZEGED
MAGIC COLORS 

Szeged, Csaplár Benedek u. 4/B, 6724
Telefon: 70 368 9040 

Nyitva tartás:

Hétfő 08:00 - 16:00
Kedd 08:00 - 16:00
Szerda 08:00 - 16:00
Csütörtök 08:00 - 16:00
Péntek 08:00 - 16:00
Szombat 08:00 - 13:00
Vasárnap Zárva

 

Fizetési módok
Oldalunkon jelenleg az alábbi fizetési módok közül lehet választani.

 

UTÁNVÉTEL

Amennyiben a vásárlási folyamat közben a GLS futárszolgálatot választotta, a megrendelés végösszegét kézbesítéskor a futárnak kell kifizetnie. A pontos végösszeget bármikor megtekintheti a saját fiók - rendeléstörténet menüpontban vagy a vásárlás után kapott visszaigazoló e-mailben. Ezenkívül csomagját az e-mailben kapott nyomonkövetési kód (Kísérőokirat-szám) alapján a következő linkre kattintva nyomonkövetheti.  
GLS NYOMONKÖVETÉS

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A vásárlók fizethetnek Visa, Electron, MasterCard, Maestro, American Express kártyáikkal, valamint a Barion tárca használatával is.

Mi az a Barion?

A Barion egy MNB által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül is tudsz ingyenesen vásárolni weben, boltban, vagy akár bárkinek pénzt küldeni. Regisztrálhatsz egy vagy több Barion tárcát, és szabadon használhatod okostelefonról vagy böngészőből.

 

 


Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés