Akciók

FÉNYEZÉS JAVÍTÓ SZETT (AKRIL SZÍNEKHEZ) - NAGYOBB SÉRÜLÉSEKHEZ

mccsmsz-04
Új termék

20 732 Ft‎

- +

 
További információk

Fényezés javító szett (Akril színekhez) - Horpadás - Kőfelverődés - Közepes és nagy sérülésekhez.

Csomag tartalma:

2 db - Töltött spray (Akril)

1 db - Slem sk24c Soft kitt

1 db- IM2004 töltőalapozó

5 db - Indasa P120 csiszolópapír

5 db - Indasa P220 csiszolópapír

5 db - Indasa P320 csiszolópapír

2 db - Indasa P800 vizes csiszolópapír

1 db - Szürke dörzsi (R16)

1 db - NeoSil zsírtalanító (1l)

1 db - CC481 38mm Maszkolószalag

2 db - Staubfix mézeskendő

1 db - S50610 Műanyag spatulya

5 db - Szilikon lemosó kendő

1 db - Gumi csiszolótuskó (125x70mm) - S40100

  

1 FLAKON SPRAY HOZZÁVETŐLEGESEN 1 m2 FELÜLET LEFESTÉSÉHEZ ELEGENDŐ!

  

KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE, HOGY TÖLTÖTT SPRAY ESETÉN SZÍNGARANCIÁT NEM TUDUNK VÁLLALNI!

  

A színkódot az "ADATOK MEGADÁSA" mezőben kell megadni!

Amennyiben tudja a RAL vagy Színkódot, az alábbi "RAL vagy SZÍNKÓD" mezőbe írja be. Fontos, hogy a kód megadása után a "Mentés" gombra kattintva mentse el a változást. Csak ezután tudja a kosárba tenni a terméket.

Kép feltöltése esetén is el kell mentenie a változást. A kód helyére írja be a szín nevét; pl. Metál Zöld

  

Felhasználási útmutató:

Első lépés:

A javítás megkezdése előtt a felületet alaposan mossuk le, majd a NEO szilikonlemosó segítségével zsírtalanítsuk a felületet. A tisztításhoz használjon 2 kendőt. Az egyikkel vigye fel a szilikon lemosót a felületre, majd a másik kendővel törölje szárazra.

   

Második lépés:

A sérülést és a közvetlen körülötte lévő részt alaposan csiszolja be, ügyeljen rá, hogy a lehető legkisebb területen húzzunk mély karcokat. A csiszolás után újra tisztítsuk meg a felületet szilikon lemosó segítségével.

    

Harmadik lépés – Kitt felvitele és csiszolása:

A kisebb karcok és horpadások javítására univerzális soft gittet (Neo F20) használjon. Fontos, hogy a gittet alaposan keverjük fel, mert a gyanta általában kiül a tetejére. Ezután a gittelőlap segítségével alaposan keverjük össze a gittet az edzővel ( 3- 5 %-ban).

A gittelőlap segítségével vigyük fel a felületre, és próbáljuk meg kiegyenlíteni a teljes horpadást. Enyhén húzzuk túl a horpadáson a gittet. A gitt kikeményedése után P120 papírral csiszolja meg a felületet, mindaddig még a kellő eredményt el nem éri. Szükség esetén húzzon fel újabb gittréteget a felületre ( Fontos, hogy előtte újra pormentesítse a felületet. ) Ha elérte a kellő eredményt, a gittet finomítsa le P220 majd P320 papírral! Fontos, hogy az összes lépést betartsa a csiszolásnál. Ezt követően, újra tisztítsa meg a felületet szilikonlemosó segítségével.

 

Negyedik lépés: Spray Füller felvitele – csiszolás – maszkolás

Maszkoljuk le azokat a részeket amiket nem szeretnénk festeni.

A nem sérült felületet, mattítsuk be szürke dörzsi segítségével, hogy az kapaszkodót biztosítson az elfújáshoz. ( A munka befejeztével így egybe tudja polírozni a régi és az új réteget).

A Spray Füllert (IM 2004) használat előtt alaposan rázzuk fel. ( legalább 3 percig ). Használat előtt végezzen próbafújást a levegőbe.

A füllerből legalább 2 réteget, szükség esetén több réteget vigyen föl. A fújást mindig a legtávolabbi ponttól kezdje, majd haladjon a sérülés felé, így a felület szélén vékonyabb lesz a réteg, amit könnyű lesz visszacsiszolni. A rétegek közt kb 15 percet várjon. Teljes száradás után a füllert P800as vizes papírral csiszoljuk be, majd szürke dörzsivel tovább finomítjuk a felületet. Majd a mézeskendővel töröljük át a felületet.

 

Ötödik lépés: Akril festék spray felvitele.

Töröljük szárazra, majd zsírtalanítsuk a felületet. A festék sprayt alaposan rázzuk föl ( legalább 3 percig) ezután a sérüléstől indulva kezdje el fújni több vékony rétegben a festéket. A rétegek közt kb. 15 percet várjon. 

 

A javított felületet 3 – 4 hétig ne mossuk le!

Felhívjuk figyelmét, hogy a javításokat a felhasználó saját felelősségére végzi el, az esetleges hibákért cégünk nem vállal felelősséget!

Írd meg véleményed

FÉNYEZÉS JAVÍTÓ SZETT (AKRIL SZÍNEKHEZ) - NAGYOBB SÉRÜLÉSEKHEZ

Írd meg véleményed

 
Részletes leírás(0)

Még senki nem írt véleményt a termékről.

13 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés