Akciók

Farecla G4 Polírpaszta (400g)

Farécla G4
Új termék

7 446 Ft‎

A termék elfogyott

Becsült szállítási határidő:

Mai rendeléssel: 2019. 11. 17. -  2019. 11. 19. között

- +

 
További információk

Farecla G4 Közepes Szemcsézetű Polírpaszta (400g)  

Jellemzői: 400 gr töltősúlyú,nagyon sűrű,  kiadós paszta. Szilikonmentes, vizes bázisú, a felületre  permetezett vízzel hígítani kell. 

Előnyei: Közepes finomságú, gépi alkalmazású, elsősorban gyári bevonatok és teljesen átkeményedett MS, HS, UHS bevonatokra, levegőn száradó festékekre, lakkokra ajánljuk, a hologramm-hatás elkerülésére. A P-2000 csiszolópapír nyomai általában egy lépésben, végleg eltüntethetők, a políranyaggal összehangolt polírszivacsok alkalmazásával.

Alkalmazása: használata a CF jelű, fehér polírszivaccsal, (F-11, F-13, F-29, F-36) vízzel nyirkosítva, történik. Javasolt induló fordulatszám 1500-1800 f/perc. Polírozás megkezdése előtt a felületet meg kell tisztítani a szennyeződésektől. Ha szükséges, zsírtalanítson. A polírszivacsot a munka előtt mossa ki tiszta folyóvíz alatt, majd a gépre csatlakoztatva pörgesse ki a fölösleges vizet. A felületre kenjen fel kevés políranyagot. A korong a polírozandó felszínnel 4-10 fokos szöget zárjon be, azaz kissé "orron" kell járatni, majd, ahogy a felület fénye kezd feljönni, egyre laposabban. Ha polírozás közben kezd a korong "letapadni", némi vizet kell a felületre permetezni. A felület tovább finomítható, ha a fehér szivacs által eldarabolt políranyagot a felületen hagyja, vizet permetez rá, és a fekete, puha, PF jelű szivaccsal (F14, F-30, F-35) folytatja a gépi polírozást. Az esetlegesen szétfröccsenő anyag nedves kendővel letörölhető, az eszközök (polírkorongok) csapvíz alatt elmoshatóak. Szermaradék, pl viasz-bevonat, réteg, a felületen nem marad. Ritkán előforduló esetekben (sötét színek), a sokkal finomabb G-10 (F-04) alkalmazására szükség lehet, második lépésként.

Írd meg véleményed

Farecla G4 Polírpaszta (400g)

Írd meg véleményed

 
Részletes leírás(0)

Még senki nem írt véleményt a termékről.

30 hasonló termék, ami érdekelhet:

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés