Folyékony gumi festék - Terep Barna (1L)

Folyékony gumi festék - Terep Barna (1L)
Rugalmas, eltávoltítható gumifesték
Kenhető- Fújható - Ecsettel felhordható
A RUBBERcomp univerzális, levegőn száradó speciális gumibevonat, amely időjárás és kopásálló bevonatot képez. Védi a bevont felületet nedvesség, kopás és korrózió ellen. Véd a csúszástól, kényelmes kontrollált fogást biztosít.
10 611 Ft
A vásárlás után járó pontok: 531 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Termékleírás:

A RUBBERcomp univerzális, levegőn száradó speciális gumibevonat, amely időjárás és kopásálló bevonatot képez. Védi a bevont felületet nedvesség, kopás és korrózió ellen. Véd a csúszástól, kényelmes kontrollált fogást biztosít.

Hosszú ideig megőrzi rugalmasságát és nyúlékonyságát, szélsőséges időjárási körülmények között sem reped vagy töredezik. Teljesítményének bizonyított hőmérsékleti tartománya: -30°C és + 90°C között. A megfelelő rétegvastagság elérése kb. négy réteg felhordásával biztosítható. Száradás után a felhordott gumibevonat könnyedén eltávolítható.

Alkalmazás:
Szórópisztoly használatával:

Hígítás: 1 liter festékhez keverjen 450ml hígítót. Használat előtt alaposan keverje fel. Elektromos szórópisztoly használata javallott, mivel gyorsabb, segítségével nagyobb rétegvastagság érhető el, és kevesebb por képződik. A beállítások típusfüggőek. Pneumatikus szórópisztoly esetén a kompresszornyomás: 2.5bar, szórófej mérete: 1.5 - 2.5mm.


A terméket hordja fel legalább 6 rétegben.

Felhordás ecsettel:Hordja fel a terméket vastag, egyenletes rétegben. Legalább két réteg felvitele javallott. A rétegek közt hagyjon legalább 4 óra száradási időt.

Fa felületek:Nem javasolt a terméket kezeletlen fára közvetlenül felhordani, mivel a színanyag beszívódása elszíneződést okozhat. Minden esetben hordjon fel előbb egy színtelen réteget, mely megvédi a felületet az elszíneződéstől.Száradás: (20 °C-on mért adatok):

-Porszáraz: 10-20 perc / réteg

-Érintésszáraz: 30 perc

-Teljes száradás: 4-8 óra

-Teljes kikeményedés: 48 óra

A száradási idő függ a rétegvastagságtól. Egy éjszakán át tartó száradási idő javasolt. Alacsony hőmérsékleten a száradás tovább tarthat, és az alacsony hőmérsékleten való felhordás hatással lehet a bevonat tulajdonságaira. A nagyobb rétegvastagság hosszbb kikeményedési időt igényelhet. A teljes kikeményedést a bevonat kb. 2 nap után éri el. Felhordás előtt alaposan mossa le a korábban festett felületeket, és bizonyosodjon meg róla, hogy a felület minden típusú szennyeződéstől mentes.


Felhasználási ötletek:

Járművek részleges vagy teljes átfestése.
Keréktárcsák, alufelnik védelme vagy teljes átfestése.
Lökhárítók, műanyag elemek védelme karcolások ellen. (pl csomagtartó környéke)
Hangszóró membránjának javítása
Gázpedál, fékpedál, kuplung védő-csúszásgátló bevonása.
Eleketromos alkatrészek vízszigetelése
Gumi alkatrészek repedezéseinek elfedése
Huzalok gyors, profi szigetelése
Szerszámmarkolatok csúszásgátló bevonása
Zajcsillapító és rezgéscsökkentő szigetelés
Csónakok és kenuk gerincvédelme
Kötelek védelme és fogásjavítása
Ruházat vízhatlanítása
Elektromos illesztések védelme, szigetelése (egyenáramú)
Hobbi és kézműves termékek dekorálása
Üvegbevonatok törésbiztos laminálása
Adatok
Cikkszám
MACR1918160-1l
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!