Impa 1902 SEALING CAR 2K Szórható Tömítő (Bézs) - alvázvédő (0,5kg)

Impa 1902 SEALING CAR 2K Szórható Tömítő (Bézs) - alvázvédő (0,5kg)

Impa 1902 SEALING CAR 2K Szórható Tömítő - Bézs - alvázvédő (0,5kg)

 

Válaszható színek:

  • Fekete
  • Szürke
  • Bézs
Várható szállítási idő:
2 - 5 munkanap
8 345 Ft
A vásárlás után járó pontok: 167 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Impa 1902 SEALING CAR 2K Szórható Tömítő - Bézs - alvázvédő (0,5kg)

 

Válaszható színek:

  • Fekete
  • Szürke
  • Bézs

 

Impa 1902 SEALING CAR 2K Szórható Tömítő - alvázvédő (0,5kg) - Bézs A+B

Termékleírás 
Kérkomponensű poliuretán tömítő. Kiváló alvázvédő, hangszigetelő és vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Krémes jellegű és tixotróp. Vastagon felvihető függőleges felületekre is anélkül, hogy minimálisan is lefolyna vagy csöpögne. Mikrocellái zártcellás felépítésűek, és mivel összenyomódhatnak és eldeformálódhatnak, ezért kiváló ütésgátló, hangelnyelő hatásuk van, és jó flexibilitást biztosítanak. Vegyi stabilitása magas, és vízzel, sóval, oldószerrel, meleg olajjal, az akkumlátorsavval és általában vegyi ágensekkel szemben nem reagál. A hőmérséklettel szemben 100 C°-on túl is stabil. Flexibilitását hosszan megtartja, és tartós, erős vibrálás esetén sem válik le. A „nedves a nedvere” eljárással felülfesthető, vagy száradás után bármely típusú festéklakkal átvonható. Kitűnően tapad a vasra, kittekre, alapozókra, régi festékrétegre, üveggyantára és kemény műanyagra. Horganyzott lemez és könnyű-ötvözetű felületeket ajánlatos előzőleg egy tapadó primerrel bevonni.

 

Felhasználási terület

 

A karosszéria területén ideális a sárvédő mögé és az ajtó alatti védősávokra felszórva mint magas minőségű zajtompító és kavicsfogó, vagy mint tömítő-ragasztó az egymásra helyezett és pontokban hegesztett lemezek illesztési vonalánál. Megakadályozza, hogy a levegő és a víz megálljon vagy beszivárogjon. Korrózió és légáramlás ellen is véd. Az ipari területen kiváló védő rozsdagátló, a csomagtartó, a dobozolt részek, a válaszfalak, a rekeszek hangszigetelésére, a vízzel és az agresszív környezeti szennyeződéssel érintkező fémrészek bevonására.

 

Műszaki jellemzők

Szín : bézs, 
Száraz filmréteg : csillogó, kemény de flexibilis, narancshéj szerűen rücskösített Kötőanyag tulajdonság : poliuretán polimer 
Termék típus : kétkomponensű, a 4902 0000 cikksz. INDURITORE edzővel 
Szárazanyag-maradék súlyban: „A” rész : 92 % ( ± 1) „B” rész : 95 % ( ± 1) katalizáltan : 93 % ( ± 1) Fajsúly : „A” rész : 1,43 kg/l ( ± 0,02) „B” rész : 1,21 kg/l ( ± 0,01) Viszkozitás : „A” rész : tixotróp 
Keverési arány : 85 : 15 („A” rész /„B” rész súlyban) 
Fazékidő : kb. 20 perc Elméleti fedés : a munkamódtól és a felvitt vastagságtól függ 
Tárolási stabilitás : 12 hónap ép csomagolásban 
Megj.: 20°C-on mért adatok

 

Felhordási mód

 

Felület előkészítése : a felület száraz, tiszta, pormentes legyen, és lehetőleg kissé érdesre kell csiszolni.

Felhordás : zajtompító szórópisztollyal, vagy az EQUIPE 3 pisztollyal, vagy egy merev ecsettel. 
Hígítás : maximum 10% a 1611. cikksz. DILUENTE PER POLIURETANICI poliuretán hígítóval, ha nagyon lapos réteget akarunk elérni. 
Száradási idő 20 C°-on : pormentes : 30 ÷ 60 perc teljes keményedés : 8 óra 
Átfestés : 5 ÷10' elteltével

A felhasználáshoz le kell mérni 85 gr “A” részt és 15 gr “B” részt, ill. ennek a többszörösét, és egy dobozba összeönteni. Amennyiben a teljes kiszerelést felhasználjuk, akkor a “B” doboz teljes tartalmát át kell önteni az “A” dobozba. Gondosan el kell keverni, amíg egy homogén masszát nem kapunk. A felhasználási idő, a hőmérséklettől függően, 15÷30 perc, ezt követően a termék annak ellenére, hogy pasztaszerű és ecselhető marad, a szóráshoz túlságosan nyúlóssá sűrűsödik. Amennyiben tömítő-ragasztóként kívánjuk alkalmazni, akkor 2÷3 cm távolságból, ha védőbevonatként visszük fel, akkor 20÷30 cm távolságból, 3÷4 bar nyomáson a zajtompító pisztolyt használva szórjuk. Amennyiben a töltényes készlettel rendelkezünk, használhatjuk az IMPA EQUIPE 3 pisztolyt, amellyel könnyebben és tisztábban tudunk dolgozni, valamint lehetővé teszi henger alakú tömítőzsinórok létrehozását is. Ha kis kapacitású vagy alacsony légnyomású pisztoly áll rendelkezésünkre, vagy simább fedőbevonatot kívánunk elérni, lehetséges a katalizált massza hígítása maximum 10%-ban a 1611. cikksz. DILUENTE EXTRA P.U. poliuretán hígítóval, vagy a 1653. cikksz. DILUENTE PER ACRILICI hígítóval. Nitro hígító használata nem ajánlott, mivel alkoholt és glikolt tartalmazó hígítókat használva előfordulhat, hogy a termék nem keményedik ki. Pár perc elteltével bármilyen típusú termékkel felülfesthető. A pisztolyt és a szerszámokat még a termék kikeményedése előtt meg kell tisztítani. A tisztításhoz bármely típusú hígító megfelel. A megkeményedett terméket csak kaparással lehet eltávolítani. Az EQUIPE 3 pisztolyt nem kell megtisztítani, mert a termék felvitelekor nem piszkolódik.

Adatok
Márkák
Impa
Felhasználás
Alvázvédő
Szín
Beige
Egyéb Tulajdonságok
Szórható tömítő
Méret
0,5 Kg
Tulajdonságok
2K
Cikkszám
IM1902_1100bezs
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
olcsobbat.hu otp_aruhitel A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.