Rólunk

Cégünkről (kezdetektől napjainkig)

2016 nyarán született meg a gondolat egy családi ebéd közben, hogy hozzunk létre egy új, modern és az eddigieknél másabb vállalkozást. Mivel az egész családunk szoros kapcsolatban állt az autófényezéssel, így egyértelműen erre a szegmensre esett a választásunk. A cégünkről a mai napig elmondható, hogy családi vállalkozás, hiszen a munkatársainkra úgy gondolunk mint a családunk részére.

A 2016-ban alapított Magic Colors Autófényező Szaküzlet a szegedi autófényezők kiszolgálására alakult. Kezdetben 2 fő személyzettel indultunk. Majd a következő évben újabb 2 munkatárs érkezett a vásárlók gyors és pontos kiszolgálása érdekében. Még ebben az évben, a megfelelő módon kialakított üzletpolitikánknak köszönhetően az egész országra kiterjedt vállalkozásunk. Kezdetben a Debeer Bázis és Debeer Akril festékrendszert választottuk, ami véleményünk szerint a mai napig a legjobb festék ár-érték arányban a piacon. Segédanyagból már kezdetekben is széles termékpalettával rendelkeztünk, hogy mindenki megtalálja nálunk a számára megfelelő terméket. Így került a polcokra többek közt az Impa, Slem, Debeer, Valspar, Neo, Walmec, Iwata... Hivatalos viszonteladói partnere lettünk a méltán híres Rupes gyárnak. 

2017-ben elindult a webáruházunk, és szerződött partnere lettünk a GLS futárszolgálatnak melynek köszönhetően az ország bármely pontjára tudunk vállalni kiszállítást, akár egy napos szállítási idővel. Vállaljuk különböző termékek (autófestékek, segédanyagok, gépek) házhoz történő szállítását. Még ebben az évben bővítettük a termékpalettánkat a PPG Deltron bázis festékrendszerrel, a Valspar Industrial Mix ipari festékrendszerrel és partneri szerződést kötöttünk a Silk Solutions kft.-vel aminek köszönhetően festékboltok tekintetében az országban először autóápolási szaküzlet is lettünk. 

2018-ban újabb fővel gyarapodott vállalkozásunk. Ezen a piacon az országban először elindítottuk a Gépkölcsönzési lehetőséget.

2019-ben a folyamatos árukészlet és személyzet növekedés miatt átköltöztünk megújult üzletünkbe, ahol már közel 100 m2-en tudjuk fogadni a kedves vásárlóinkat.

2020-ban törekedtünk a cég és kiszolgálás fejlesztésére, ezért számos rendszert bevezettünk az üzletünkben, amivel elősegítettük a még pontosabb és precízebb kiszolgálást. Ebben a szegmensben az országban először bevezettük üzletünkben az OTP áruhitelt, amit szabadon használhatnak fel az ügyfeleink, ezzel elősegítve és támogatva a kisebb vállkozások technikai felzárkózását. Az országban az elsők között bevezettük a ProSpray festékrendszert és segédanyagait. 

2021-ben újabb fővel gyarapodott vállalkozásunk, és elindult a megújult webáruházunk is. Bevezettük a C.A.R. Fit termékcsaládot.

A termékkínálatnak köszönhetően szinte minden fogyasztói igényt ki tudunk elégíteni legyen az ipari bevonat, autóipari festék vagy egyéb kellékanyag.

Írjuk tovább együtt a jövőt...!

 

Elérhető festékrendszerek:

  • Debeer akril festék
  • Debeer oldószeres bázis festék
  • VALSPAR ipari festék
  • PPG oldószeres bázis festék
  • ProSpray bázis festék
  • ProSpray akril festék

 

Miért minket válasszon?

- Értékesítés előtti tanácsadás

- Szakmailag felkészült, segítőkész csapat

- Technikai segítség

- Házhozszállítás

olcsobbat.hu otp_aruhitel A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.