Pontgyűjtés

A Magic pontrendszer leírása 

1. A Magic pont definiálása

A vásárlói hűséget hűségpontokkal jutalmazzuk, amelyek beválthatók a következő vásárlásoknál, vagyis elkölthető pénzt érnek! Miközben vásárolsz oldalunkon, automatikusan hűségpontokkal jutalmazunk az alábbiaknak szerint:
A Magic pont egy digitális jutalom pont mely a www.autofestekszeged.hu oldalon történő vásárlások után jár.
Minden elköltött 80 Ft után 1 pont kerül jóváírásra.
 1 pont értéke 1 Forintot ér.
Önmagában a Pontok pénzre nem válthatók, csupán kedvezményként lehet felhasználni. Érvényességi ideje a jóváírást követően 180 nap.
Az akciós termékek után nem jár pont.

2. A Magic pontok jóváírása

Amikor a rendelésed leadod, kiszámításra kerülnek a hűségpontok, majd miután a rendelés lezárásra került (átvétel és kifizetés után), jóváíródnak a számládon a hűségpontok. Az aktuális egyenleged bejelentkezés után a Profilom menüpontban követheted. Továbbá a pénztárfolyamat Rendelés összeállítása szakaszában, ahol a pontokat beváltani lehet, tájékoztatunk minden esetben az aktuális egyenlegedről is.

A Vevő/Megrendelő a ‘Kézbesített’ státusz után maximum 48 órával a vásárlása után hűségpontokat, pontokat kap.
Pontok jóváírhatók a vásárló által manuálisan is illetve automatikusan a rendszer által.

3. A Magic pontok felhasználása

A Vásárló a megrendelés során, a pénztárnál felhasználhatja a meglévő pontjait. Ehhez a pénztár oldal betöltésekor az oldal alsó szegmensében lévő feliratra kell kattintani. Ekkor a pénztár automatikusan frissít, a pontok eltűnnek és összegszerűen megjelenik a kedvezmény mely levonódik a végösszegből. A pontok felhasználásuk után eltűnnek, további felhasználásra nincs lehetőség.

A pontokat el lehet költeni bármelyik termékre, illetve szállítási díjra is. A hűségponttal fizetett vásárlás után nem jár hűségpont.

4. Fel nem használt pontok

A pontok gyűjtésére folyamatosan, minden vásárlás során van lehetőség.
Fontos, hogy a pontok a jóváírásuk után maximum 180 napig használhatók fel. A 180 nap lejárta után a pontok törlődnek. A fel nem használt pontokat utólagosan a 180. nap lejárta után felhasználni nem lehet.

5. Extra pontjutalom

Időszakosan, egyes termékek többszörös pontot érnek. Erről minden esetben a vásárló tájékoztatva van, és csak megadott időtartamig él ezen akció.
Amennyiben bármi probléma adódik a pontok beváltásával, keresse fel ügyfélszolgálatunkat és szívesen segítünk.

6. Felhasználási feltételek

  • Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlók kaphatnak (csak regisztált vásárlók – email cím és jelszó megadásával – vásárolhatnak webáruházunkban).
  • Kizárólag online vásárlásnál válthatók be hűségpontok.
  • A hűségpontok jóváírástól számítva 180 napig érvényesek.
  • A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani, vagy más felhasználónak átadni.
  • Lemondott, át nem vett rendelésre nem jár hűségpont.
  • A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként, csak a termékek értékét.

 

olcsobbat.hu otp_aruhitel A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.