Szállítási és Fizetési Információk

Szállítási InformációkGLS FUTÁRSZOLGÁLAT 

 

A webáruházban megrendelt termékek házhozszállítását a GLS futárszolgálata végzi.  Az aktuális szállítási díjat a termék ára, mérete és súlya határozza meg, és a vásárlási folyamat során automatikusan kerül kiszámításra. 

 

 

 

INGYENES SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZEGEDEN

A megrendelt termékeket ingyenesen átveheti üzletünkben. (Szeged, Vásárhelyi Pál út 3-5.) A raktáron nem lévő, előrendelésre érkező termékek esetében az átvétel legkorábbi időpontját előzetes egyeztetés alapján tudjuk meghatározni. 

  

 

Üzletünk címe és nyitva tartási ideje
 


SZEGED
MAGIC COLORS 

6724 Szeged, Vásárhelyi Pál út 3-5.
Telefon: 70 368 9040 

 

Nyitva tartás:

Hétfő 08:00 - 16:00
Kedd 08:00 - 16:00
Szerda 08:00 - 16:00
Csütrötök 08:00 - 16:00
Péntek 08:00 - 16:00
Szombat 08:00 - 12:00
Vasárnap Zárva

 

Fizetési módok

Oldalunkon jelenleg az alábbi fizetési módok közül lehet választani.

 

UTÁNVÉTEL

Amennyiben a vásárlási folyamat közben a GLS futárszolgálatot választotta, a megrendelés végösszegét kézbesítéskor a futárnak kell kifizetnie. A pontos végösszeget bármikor megtekintheti a saját fiók - rendeléstörténet menüpontban vagy a vásárlás után kapott visszaigazoló e-mailben. Ezenkívül csomagját az e-mailben kapott nyomonkövetési kód (Kísérőokirat-szám) alapján a következő linkre kattintva nyomonkövetheti.  
GLS NYOMONKÖVETÉS

 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

 

A vásárlók fizethetnek Visa, Electron, MasterCard, Maestro, American Express kártyáikkal, valamint a Barion tárca használatával is.

Mi az a Barion?

A Barion egy MNB által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül is tudsz ingyenesen vásárolni weben, boltban, vagy akár bárkinek pénzt küldeni. Regisztrálhatsz egy vagy több Barion tárcát, és szabadon használhatod okostelefonról vagy böngészőből.